Over Anur

Anur, mogen we ons even voorstellen?

Anur Halal Food werd in het verleden vaak getypeerd als ‘Hollandse snackspecialist binnen etnische gemeenschappen’. Onze roots lagen namelijk bij het ontwikkelen van halal-varianten van oer-Hollandse snacks als frikandellen en ham- en kipburgers. Deze hebben we in relatief korte tijd op de islamitische (menu)kaart weten te zetten. Gaandeweg is dit snackassortiment aangevuld met een veelheid aan authentieke Oosterse, Mediterrane, Surinaamse en Aziatische specialiteiten en maaltijdcomponenten. Zowel diepvries als koelvers.

Tegenwoordig is Anur als A-merk niet meer weg te denken uit het etnische kanaal in binnen- en buitenland. Met distributie in meer dan 6.000 etnische winkels en supermarkten in onder andere Nederland, België, Duitsland, Frankrijk, Engeland, Spanje en Scandinavië, heeft Anur al jaren een leidende positie in West-Europa. We zien het als een compliment dat in al deze landen ook steeds meer niet-islamitische consumenten interesse tonen in onze halal-vleesproducten. 

Shop-in-shop concept
Ons beproefde cash-van systeem is een belangrijke pijler van het blijvende succes van Anur. Wij zijn er, net als veel van onze klanten, letterlijk groot mee geworden. Want wat is er nou makkelijker voor u als retailer dan een leverancier die uw in bruikleen gegeven vriezer rechtstreeks vanuit de bestelwagen voor u aanvult? De vriezers zijn helemaal in de huisstijl van Anur uitgevoerd en een echte eye-catcher. Het is in feite een kleine winkel binnen uw eigen winkel. Het gemak voor uw klanten is tweeledig: niet alleen zijn het vrijwel allemaal convenienceproducten, maar ze zijn bovendien overzichtelijk gepresenteerd.


Ook good service in foodservice
Anur-consumenten willen natuurlijk ook graag in etnische horecagelegenheden of het ziekenhuis kunnen genieten van de lekkerste halal-producten. Daarom zijn veel van onze producten ook verkrijgbaar in op maat gesneden horeca- en cateringverpakkingen. Zo weten steeds meer instellingen onze handige twee- en meerplaks vleeswaren te waarderen. Speciaal voor de horeca hebben we bovendien enkele snacks ontwikkeld met een hoger vleesgehalte dan de retailvariant. We hebben dus voor elk gebruiksmoment de juiste oplossing.

Wahid Powered by Anur: geloofwaardige kwaliteit

http://www.wahidhalal.nl/

Wahid is al jaren een zeer vertrouwde naam onder moslims in Nederland. Als totaalleverancier van koelverse en diepgevroren halal-vleesproducten is Wahid ook in de schappen van grote, Nederlandse supermarktketens allang geen vreemde meer. Het leuke van het Wahid concept is dat het sterk aanvullend is op de Anur range. Het is gemaakt om aan de wensen van de moderne Moslim en Moslima te voldoen. Mensen die druk zijn, met zijn tweeën werken en dus s’avonds minder tijd hebben. Wahid biedt dan koel verse en verse producten in aanvulling op Anur die alom verkrijgbaar zijn.

Innovatieve retailconcepten
De overname van Wahid door Anur Halal Food in 2011 bracht de ontwikkeling van Wahid in een stroomversnelling. Enkele innovatieve versconcepten, een direct resultaat van deze kruisbestuiving, ontketenden in korte tijd een kleine halal-revolutie onder vooraanstaande, landelijke supermarktketens. Niet alleen onze verse producten, zoals vleeswaren, kaas en salades, maar ook onze uitgebreide range Oosterse en Hollandse diepvriessnacks hebben inmiddels in veel filialen een vaste plek veroverd. Regelmatig worden daaraan nieuwe producten toegevoegd, zoals soepen, luncheon meat en diverse Arabische en Turkse specialiteiten. In ons assortiment speelt convenience een belangrijke rol, want ook de halal-klant gaat steeds meer voor gemak. Wahid is letterlijk van alle markten thuis!

Foodservice
Supermarktbezoekers willen natuurlijk ook graag in bijvoorbeeld een bedrijfsrestaurant of ziekenhuis kunnen genieten van de lekkerste halal-producten. En net als in de supermarkt iets te kiezen hebben. Bij Wahid kunt u terecht voor tientallen soorten verse vleeswaren in meerplaksverpakking. Bij maaltijden, maaltijdcomponenten en snacks is de keus al even groot. U wilt naast exotische gerechten als Lahmacun, Kebab en Kip Döner Kebab ook een halal-variant van oer-hollandse snacks als de frikandel en hamburger voor uw horecaklanten? Ook daar is aan gedacht. Voor elk gebruiksmoment hebben we de juiste oplossing.

 

Ikbal
www.ikbal.eu

Naast onze hoogwaardige A-merken Anur en Wahid beschikt Halal Solutions B.V. speciaal voor het prijssegment in de etnische markt over het merk Ikbal. In dat segment bewijst het merk al jaren zijn dienst, zonder marketingondersteuning maar wel mèt dezelfde kwaliteitszorg als zijn ‘grote’ broers.

 

Onderdeel van Halal Solutions BV

Deel deze pagina


Of kopiëer onderstaande link:

×