Assortiment

Urfa Kebap

Urfa Kebap

De naam van de Urfa kebab is afgeleid van de stad (Sanli)-Urfa in Zuidoost-Turkije. De voornaamste bezienswaardigheid van Urfa is zijn oude citadel, gelegen op een van de heuvels boven de stad. Daarnaast zijn ook delen van de oude stadsmuren bewaard. Belangrijke Islamitische monumenten in Urfa zijn de 17e-eeuwse madrassa en de moskee van Abd ar-Rahman. De Urfa Kebab van Anur is een overheerlijke stuk gekruid vlees aan een spies. De aangename mix van kruiden geeft de Urfa Kebab een buitengewoon heerlijke smaak. De Urfa Kebab is het lekkerst als het wordt gegrild. Serveer de Urfa Kebab dan ook met gegrilde tomaten en witte rijst.

Friteuse: bakken in olie of vet van 180°C
Ontdooid: ca. 3 minuten Bevroren: ca. 4 minuten
Oven: De oven voorwarmen op 200°C. Leg het product op een rooster, zorg ervoor dat de bakplaat onder het rooster ligt i.v.m. bakvet. Het product in het midden van de oven leggen. Regelmatig omkeren.
Ontdooid: ca. 5 minuten Bevroren: ca. 7 minuten
Koekenpan: Verhit boter of (olijf-) olie in de koekenpan. Bak het product op hoog vuur aan. Temper het vuur en gaar het product. Regelmatig omkeren.
Ontdooid: ca. 5 minuten Bevroren: ca. 8 minuten Let op: de genoemde tijden zijn gemiddelden. Daarom adviseren wij u de exacte bereidingstijd even uit te testen. Het product dient door en door gebakken te zijn!
N.B.: bij voorkeur niet in de verpakking ontdooien. Na ontdooiing niet opnieuw invriezen.

Voedingswaarde
Calorieën
192
Vet
11,7g
Waarvan verzadigd
4,9g
Eiwit
15,9g
Koolhydraten
5,4g
Suiker
1.10g
Voedingsvezels
0,6g
Zout
0,66g
Contact Anur Zakelijk Nieuws
Onderdeel van Halal Solutions BV

Deel deze pagina


Of kopiëer onderstaande link:

×