Assortiment

Izmir Köfte

Izmir Köfte

Anur Izmir köfte de naam zegt het al is vernoemd naar op twee na grote steden van Turkije. Izmir ligt aan de Egeïsche Zee en wordt wel de "parel" van de provincie Izmir genoemd. Tijdens de Ottomaanse rijk zijn vele recepten uitgewisselt tussen de verschillende landen en de Izmir köfte is een van de lekkerste gerechten van het Ottomaanse cuisine. De Anur Izmir Köfte komt het beste tot zijn recht als het gegrild wordt. Serveer de Anur Izmir kofte met rijkelijke rauwe uien en een lekker stuk Turkse pide.

Friteuse: bakken in olie of vet van 180°C Ontdooid: ca. 3 minuten
Bevroren: ca. 4 minuten
Oven: De oven voorwarmen op 200°C. Leg het product op een rooster, zorg ervoor dat de bakplaat onder het rooster ligt i.v.m. bakvet. De Izmir Kofte in het midden van de oven leggen. Regelmatig omkeren.
Ontdooid: ca. 6 minuten
Bevroren: ca. 8 minuten
Koekenpan: Verhit boter of (olijf-) olie in de koekenpan. Bak het product op hoog vuur aan. Temper het vuur en gaar het product. Regelmatig omkeren.
Ontdooid: ca. 6 minuten
Bevroren: ca. 8 minuten Let op: de genoemde tijden zijn gemiddelden. Daarom adviseren wij u de exacte bereidingstijd even uit te testen. Het product dient door en door gebakken te zijn! N.B.: bij voorkeur niet in de verpakking ontdooien. Na ontdooiing niet opnieuw invriezen.

Voedingswaarde
Calorieën
285.0
Vet
24.300
Waarvan verzadigd
12.500
Eiwit
10.200
Koolhydraten
6.50
Suiker
0.80
Voedingsvezels
1.500
Zout
0.6300
Contact Anur Zakelijk Nieuws
Onderdeel van Halal Solutions BV

Deel deze pagina


Of kopiëer onderstaande link:

×