Assortiment

Cevapcici

Cevapcici

Cevapcici is een gerecht dat onder verschillende namen over de gehele Balkan bekend is. Het bestaat uit een soort worstjes gemaakt van gehakt. In de 50-er en 60-er jaren haalde men een portie -meestal 10 stuks- bij de "man op de hoek van de straat" waarvan er in het toenmalige Joegoslavië vele waren. Deze man heet in het Turks [kebabçi] en heeft waarschijnlijk in het verleden voor de naamgeving van de Cevapcici gezorgd. De Anur Cevapcici kan het lekkerst bereid worden op de grill. Serveer de Anur Cevapcici lekker met rijkelijk rauwe uien en een stuk Turkse pide.

Friteuse: bakken in olie of vet van 180°C Ontdooid: ca. 3 minuten Bevroren: ca. 4 minuten Oven: De oven voorwarmen op 200°C. Leg het product op een rooster, zorg ervoor dat de bakplaat onder het rooster ligt i.v.m. bakvet. Het product in het midden van de oven leggen. Regelmatig omkeren.
Ontdooid: ca. 6 minuten
Bevroren: ca. 8 minuten
Koekenpan: Verhit boter of (olijf-) olie in de koekenpan. Bak het product op hoog vuur aan. Temper het vuur en gaar het product. Regelmatig omkeren.
Ontdooid: ca. 6 minuten
Bevroren: ca. 8 minuten Let op: de genoemde tijden zijn gemiddelden. Daarom adviseren wij u de exacte bereidingstijd even uit te testen. Het product dient door en door gebakken te zijn! N.B.: bij voorkeur niet in de verpakking ontdooien. Na ontdooiing niet opnieuw invriezen.

Voedingswaarde
Calorieën
297.0
Vet
25.200
Waarvan verzadigd
12.200
Eiwit
11.000
Koolhydraten
6.60
Suiker
0.60
Voedingsvezels
2.500
Zout
0.6300
Contact Anur Zakelijk Nieuws
Onderdeel van Halal Solutions BV

Deel deze pagina


Of kopiëer onderstaande link:

×