Assortiment

Akcaabat Köfte

Akcaabat Köfte

De naam van de köfte is afgelijd van de Turkse district Akçaabat in de provincie Trabzon. Een over heerlijke köfte soort met een geweldige vleugje knoflook. De Akçaabat köfte is het lekkerst bereid op de grill of op de koekenpan. Serveer de Anur Akçaabat köfte lekker op Turkse pide met gegrilde tomaten en rijst..

Friteuse: bakken in olie of vet van 180°C Ontdooid: ca. 2 minuten Bevroren: ca. 3 minuten Oven / Grill / Bakplaat: De oven voorwarmen op 200°C of de grill / bakplaat voorwarmen op de hoogste stand. De Akcaabat Kofte in het midden van de oven / grill / bakplaat leggen. Regelmatig omkeren. Ontdooid: ca. 4 minuten Bevroren: ca. 6 minuten Koekenpan: Verhit boter of (olijf-) olie in de koekenpan. Bak het product op hoog vuur aan. Temper het vuur en gaar het product. Regelmatig omkeren. Ontdooid: ca. 4 minuten Bevroren: ca. 6 minuten Let op: de genoemde tijden zijn gemiddelden. Daarom adviseren wij u de exacte bereidingstijd even uit te testen. Het product dient door en door gebakken te zijn! N.B.: bij voorkeur niet in de verpakking ontdooien. Na ontdooiing niet opnieuw invriezen.

Voedingswaarde
Calorieën
319.0
Vet
27.400
Waarvan verzadigd
12.800
Eiwit
9.600
Koolhydraten
8.70
Suiker
1.00
Voedingsvezels
1.800
Zout
0.6800
Contact Anur Zakelijk Nieuws
Onderdeel van Halal Solutions BV

Deel deze pagina


Of kopiëer onderstaande link:

×