Assortiment

Adana Kebap

Adana Kebap

Adana is een stad in het Zuidoosten van Turkije dat bekend is om haar vleesgerechten. De Adana Kebab kenmerkt zich door de sterke pittige kruiding. Anur Adana Kebab is het lekkerst bereid op de grill of op de koekenpan. Serveer de Anur Adana Kebab lekker op Turkse pide met gegrilde tomaten en rijst..

Friteuse: bakken in olie of vet van 180°C Ontdooid: ca. 3 minuten
Bevroren: ca. 4 minuten
Oven: De oven voorwarmen op 200°C. Leg het product op een rooster, zorg ervoor dat de bakplaat onder het rooster ligt i.v.m. bakvet. Het product in het midden van de oven leggen. Regelmatig omkeren.
Ontdooid: ca. 5 minuten
Bevroren: ca. 7 minuten
Koekenpan: Verhit boter of (olijf-) olie in de koekenpan. Bak het product op hoog vuur aan. Temper het vuur en gaar het product. Regelmatig omkeren.
Ontdooid: ca. 5 minuten Bevroren: ca. 8 minuten Let op: de genoemde tijden zijn gemiddelden. Daarom adviseren wij u de exacte bereidingstijd even uit te testen. Het product dient door en door gebakken te zijn! N.B.: bij voorkeur niet in de verpakking ontdooien. Na ontdooiing niet opnieuw invriezen.

Voedingswaarde
Calorieën
816KJ
Vet
12.2g
Waarvan verzadigd
5.6g
Eiwit
14.4g
Koolhydraten
6.6g
Suiker
1.5g
Zout
1.6g
Contact Anur Zakelijk Nieuws
Onderdeel van Halal Solutions BV

Deel deze pagina


Of kopiëer onderstaande link:

×